Fit - program prehrane i vježbanja za mršavljenje

Suvremeni način života i poslovi sjedilačkog tipa umaraju tijelo ali po obratnom principu. Tijelo nije umorno od aktivnosti, već od neaktivnosti.

Fit - program prehrane i vježbanja za mršavljenje

Ne samo da dolazi do pojave gojaznosti, problema s kostima i kralježnicom nego se iscrpljuje tijelo na način koji je povezan i sa čovjekovom psihom.

Kroničan nedostatak tjelesne aktivnosti manifestira se prejedanjem i skupljanjem masnih naslaga, napetošću, bezvoljnošću, manjkom energije ili manjkom motivacije za bilo što.

Postoji mnoštvo pravila za mršavljenje pa se najčešće ne možemo snaći među tolikim uputama. Čak nailazimo i na proturječne savjete. Napadi goruće gladi često nas spopadaju, a ponajviše kada se izgladnjujemo. Izgladnjivanje i agresivne dijete su problem za tijelo i treba ih potpuno izbjegavati. Njima se ne postiže mršavljenje.

Iako postoje neke okvirne osnovne smjernice u prehrani i vježbanju koje vode prema prema gubljenju viška masnih naslaga, ako želite pouzdane efekte potrebno je poraditi na individualnom planu prehrane i vježbanja.

Prema tome, ukoliko ste spremni promijeniti stil prehrane i prihvatiti vježbanje kao dio svog života, ukoliko želite vidljive rezultate u smanjenju Vašeg masnog tkiva, javite se s povjerenjem na: Dijego Beraja

fit.programi@gmail.com

Dobit ćete Fit – plan mršavljenja koji je izrađen prema specifičnim i individualnim karakteristikama vašeg tijela i sklonosti. Fit – plan mršavljenja sastoji se od Vama prilagođenog:

  • konkretnog i detaljnog programa prehrane i jelovnika za smanjenje masnog tkiva
  • plana i programa vježbanja za smanjenje masnog tkiva
  • prijedloga dodataka prehrani (suplemenata) i njihovo korištenje (ukoliko ih želite)

Vaše tijelo neće više patiti jer ćete uz ciljan program vježbanja i ciljan program prehrane povećati ukupni nivo aktivacije, i tjelesne i psihičke i emocionalne, koja će Vas voditi prema zdravlju, zadovoljstvu i lijepom izgledu.

 
19.05.2014. u 14:47:00
U kategoriji: Bioetika i ekologija
GMO/Aspartam: napuhani problem i zavjera

GMO/Aspartam: napuhani problem i zavjera

Ne vidim da je baš išta napuhano. Aspartam se ubacuje u veliki dio artikala na policama trgovina, GMO konstantno pritišće i pronalazi nova (lakovjerna) tržišta, tako da ne vidim neku napuhanost oko propitivanja.

06.05.2014. u 21:24:00
U kategoriji: Bioetika i ekologija
Patentna prava i biopiratstvo

Patentna prava i biopiratstvo

Klauzula o zabrani ponovne sjetve sjemena omogućuje efikasnu zaštitu patentnih prava, ujedno je i pravni temelj za mnogobrojne tužbe koje su korporacije vlasnice patentnih prava podigle protiv poljoprivrednika zbog „navodne“ povrede patentnih prava.

23.04.2014. u 00:06:00
U kategoriji: Bioetika i ekologija
GMO: Neznanstvena histerija o štetnosti

GMO: Neznanstvena histerija o štetnosti

U ovom članku ću se osvrnuti na temu s više strana. Bit ću ljut, ironičan, informativan i vjerojatno za neke i neozbiljan. Izneseno je samo moje viđenje, naravno viđenje je slično onom koje ima mali broj ljudi na ovoj planeti.

26.03.2014. u 13:38:00
U kategoriji: Bioetika i ekologija
Intelektualno vlasništvo i poljoprivredna biotehnologija

Intelektualno vlasništvo i poljoprivredna biotehnologija

Patentiranje živih bića, zahtjeva od nas da ih shvaćamo u tržišnim kategorijama. To uključuje oboje, vlasništvo i instrumentalizaciju koji su nespojivi s mnogim pogledima na narav života.

 
 

 

 

 

 

 

 
Kontaktirajte nas
Email: shop@newsmart.me