Fit - program prehrane i vježbanja za mršavljenje

Suvremeni način života i poslovi sjedilačkog tipa umaraju tijelo ali po obratnom principu. Tijelo nije umorno od aktivnosti, već od neaktivnosti.

Fit - program prehrane i vježbanja za mršavljenje

Ne samo da dolazi do pojave gojaznosti, problema s kostima i kralježnicom nego se iscrpljuje tijelo na način koji je povezan i sa čovjekovom psihom.

Kroničan nedostatak tjelesne aktivnosti manifestira se prejedanjem i skupljanjem masnih naslaga, napetošću, bezvoljnošću, manjkom energije ili manjkom motivacije za bilo što.

Postoji mnoštvo pravila za mršavljenje pa se najčešće ne možemo snaći među tolikim uputama. Čak nailazimo i na proturječne savjete. Napadi goruće gladi često nas spopadaju, a ponajviše kada se izgladnjujemo. Izgladnjivanje i agresivne dijete su problem za tijelo i treba ih potpuno izbjegavati. Njima se ne postiže mršavljenje.

Iako postoje neke okvirne osnovne smjernice u prehrani i vježbanju koje vode prema prema gubljenju viška masnih naslaga, ako želite pouzdane efekte potrebno je poraditi na individualnom planu prehrane i vježbanja.

Prema tome, ukoliko ste spremni promijeniti stil prehrane i prihvatiti vježbanje kao dio svog života, ukoliko želite vidljive rezultate u smanjenju Vašeg masnog tkiva, javite se s povjerenjem na: Dijego Beraja

fit.programi@gmail.com

Dobit ćete Fit – plan mršavljenja koji je izrađen prema specifičnim i individualnim karakteristikama vašeg tijela i sklonosti. Fit – plan mršavljenja sastoji se od Vama prilagođenog:

  • konkretnog i detaljnog programa prehrane i jelovnika za smanjenje masnog tkiva
  • plana i programa vježbanja za smanjenje masnog tkiva
  • prijedloga dodataka prehrani (suplemenata) i njihovo korištenje (ukoliko ih želite)

Vaše tijelo neće više patiti jer ćete uz ciljan program vježbanja i ciljan program prehrane povećati ukupni nivo aktivacije, i tjelesne i psihičke i emocionalne, koja će Vas voditi prema zdravlju, zadovoljstvu i lijepom izgledu.

 
29.06.2015. u 16:44:00
U kategoriji: Osobni razvoj
Strah i dobrovoljni pristanak na neželjeni seks

Strah i dobrovoljni pristanak na neželjeni seks

Koliko latentni strah određuje naša seksualna ponašanja? Zašto ljudi pristaju na neželjeni seksualni odnos iako nema fizičkih niti psihičkih oblika prisile od strane partnera? Koliko tržišna logika određuje naša seksualna ponašanja?

17.03.2015. u 19:39:00
U kategoriji: Bioetika i ekologija
Percy Schmeister protiv Monsanta

Percy Schmeister protiv Monsanta

Percy Schmeister poljoprivrednik iz zapadne Kanade, bavio se uzgojem konvencionalne uljane repice (canola), dok jednog dana nije primijetio kada je poprskao korov uz svoje polje Roundup-om i ustanovio kako mu je polje kontaminirano sa genetički modificirano uljanom repicom.

04.03.2015. u 19:40:00
U kategoriji: Zdravlje i ljepota
Sustav koji bi trebao čuvati zdravlje sve više ugrožava zdravlje

Sustav koji bi trebao čuvati zdravlje sve više ugrožava zdravlje

U tekstu koji slijedi želi se ukazati na udaljavanje današnje medicine od jedne od njenih temeljnih, tisućljetnih postavki „Primum non nocere“ (Prvo ne škoditi). Rastući broj medicinskih postupaka nije samo na korist; hipertrofija zdravstvene potrošnje nosi i izravnu i neizravnu štetu.

01.02.2015. u 20:09:00
U kategoriji: Društvena zbivanja
Veliko podčinjavanje

Veliko podčinjavanje

Zbog skandala s Agencijom za nacionalnu sigurnost u svjetsku javnost procurio je i sadržaj tajnih pregovora oko uspostave Transatlantske zone slobodne trgovine između SAD-a i EU-a.

 
 

 

 

 

 

 

 
Kontaktirajte nas
Email: shop@newsmart.me