Fit - program prehrane i vježbanja za mršavljenje

Suvremeni način života i poslovi sjedilačkog tipa umaraju tijelo ali po obratnom principu. Tijelo nije umorno od aktivnosti, već od neaktivnosti.

Fit - program prehrane i vježbanja za mršavljenje

Ne samo da dolazi do pojave gojaznosti, problema s kostima i kralježnicom nego se iscrpljuje tijelo na način koji je povezan i sa čovjekovom psihom.

Kroničan nedostatak tjelesne aktivnosti manifestira se prejedanjem i skupljanjem masnih naslaga, napetošću, bezvoljnošću, manjkom energije ili manjkom motivacije za bilo što.

Postoji mnoštvo pravila za mršavljenje pa se najčešće ne možemo snaći među tolikim uputama. Čak nailazimo i na proturječne savjete. Napadi goruće gladi često nas spopadaju, a ponajviše kada se izgladnjujemo. Izgladnjivanje i agresivne dijete su problem za tijelo i treba ih potpuno izbjegavati. Njima se ne postiže mršavljenje.

Iako postoje neke okvirne osnovne smjernice u prehrani i vježbanju koje vode prema prema gubljenju viška masnih naslaga, ako želite pouzdane efekte potrebno je poraditi na individualnom planu prehrane i vježbanja.

Prema tome, ukoliko ste spremni promijeniti stil prehrane i prihvatiti vježbanje kao dio svog života, ukoliko želite vidljive rezultate u smanjenju Vašeg masnog tkiva, javite se s povjerenjem na: Dijego Beraja

fit.programi@gmail.com

Dobit ćete Fit – plan mršavljenja koji je izrađen prema specifičnim i individualnim karakteristikama vašeg tijela i sklonosti. Fit – plan mršavljenja sastoji se od Vama prilagođenog:

  • konkretnog i detaljnog programa prehrane i jelovnika za smanjenje masnog tkiva
  • plana i programa vježbanja za smanjenje masnog tkiva
  • prijedloga dodataka prehrani (suplemenata) i njihovo korištenje (ukoliko ih želite)

Vaše tijelo neće više patiti jer ćete uz ciljan program vježbanja i ciljan program prehrane povećati ukupni nivo aktivacije, i tjelesne i psihičke i emocionalne, koja će Vas voditi prema zdravlju, zadovoljstvu i lijepom izgledu.

 
20.03.2014. u 19:10:00
U kategoriji: Prehrana
Nabavka i čuvanje namirnica

Nabavka i čuvanje namirnica

Najveći izbor zdravih namirnica čovek iz grada u našim uslovima naći će na pijaci. Ovde možemo sresti kako potpuno nezdrave, tako i veoma zdrave proizvode.

26.02.2014. u 13:18:00
U kategoriji: Zdravlje i ljepota
Predijagnosticiranje - pretražujemo li i liječimo i onda kad ne treba?

Predijagnosticiranje - pretražujemo li i liječimo i onda kad ne treba?

U sljedećim redovima prikazuje se šteta koju proizvode suvišni dijagnostički i terapijski zahvati, te se izlažu moguća rješenja ovog problema. Članak je bio ponuđen na objavljivanje Liječničkim novinama, no njihov Urednički odbor ga je odbio s obrazloženjem da bi članak previše uznemirio duhove.

13.02.2014. u 11:01:00
U kategoriji: Bioetika i ekologija
 Privatizacija prirode

Privatizacija prirode

Biotehnologija ulazi u naša najdublja uvjerenja i naše ponašanje. Utječe na hranu koju jedemo, na način kako doživljavamo sami sebe i svoje tijelo, zdravlje i okoliš.

06.02.2014. u 22:07:00
U kategoriji: Osobni razvoj
Gdje se skriva naše ispunjenje?

Gdje se skriva naše ispunjenje?

Kad malo razmislite, koliki dio vašeg budnog stanja provedete u djelovanju bilo koje vrste, u nekoj radnji? Pretpostavljam da je odgovor 100% ili približno toliko.

 
 

 

 

 

 

 

 
Kontaktirajte nas
Email: shop@newsmart.me